BELEDİYEMİZDEN, AFETEVLERE ASFALT

Belediyemiz, Bahçelievler Mahallesi içerisinde yer alan Afetevleri  bölgesinde asfalt çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, bölgeyi ziyaret ederek hem çalışmaları yerinde inceledi hem de mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Fen İşleri Müdürü Mikdat Yıldırım, Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Kanat, Belediye Meclis Üyesi Bilal Selman Özünel ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe ile birlikte yaptığı inceleme gezisinde konuşan Başkan Aşgın, Afetevleri bölgesine daha önce de geldiklerini ve incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Buradaki hemşehrilerimizin en büyük sorunu asfalt konusuydu. Kısa süre içerisinde bu sorunu çözeceğimiz konusunda kendilerine söz vermiştik. 31 Mart seçimleri öncesinde de en önemli vaatlerimizden biri Belediye hizmetlerinin kenar mahallelerden başlaması konusuydu. 2300 metre civarında bozuk bir bir asfalt alanı vardı. Bugün itibariyle bu bölgede çalışmalarımıza başladık. Afetevler bölgesi muntazam bir asfalt yola kavuşmuş olacak.” dedi.

Muhtar Kızıltepe: Sayın Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe de yapılan çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri adına Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Muhtar Kızıltepe, “Burada ikamet eden kardeşlerimiz gerçekten zor durumda idi. Sağolsun başkanıma müracaatta bulunduk ve kendisiyle bu bölgeye gelerek inceleme yaptık. Başkanım buraya asfalt yapılması için söz verdi. Bugün çalışmalar başladı. Sayın Başkanımıza ve ekibine vermiş oldukları emekler ve yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri, kendileriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Aşgın’ı kiraz yemeye davet etti. Başkan Aşgın da tekrar geleceği sözünü verdi.

******************

”Çorum’a Halil İbrahim Başkanım gibi bir başkan gelmedi”

Bahçelievler Mahallesi Afetevleri bölgesinde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a mahalle sakinleri yoğun sevgi göstesinde bulundu. Aşgın da bu sevgiye karşılıksız kalmadı.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamalarda “Allah, Başkanıma uzun ömürler versin. Çorum’a Halil İbrahim başkanım gibi bir Belediye Başkanı gelmedi. Sayın Belediye Başkanımız söz verdiği gibi yerine getirdi. Allah bin kere razı olsun. Bizim bu bölgeye daha önce hiç bir belediye başkanı gelmemişti. Biz burda zor durumdaydık. Ağzından çıkan laf mert. Söz verdi, yaptı.” ifadelerini kullandı.